Coaching och skogsbad

VÄLKOMMEN!

NYHET! Ett axplock bilder från skogsbad.

NYHET! Skogsbad i norrort! Mer info här.

I DESSA TIDER är vi flexibla och erbjuder coaching online och skogsbad i mindre grupp.

Vill du göra en förändring i ditt liv? Bygga nya vanor för att nå harmoni och välmående? Välkommen till True by You! Vår specialitet är att integrera återhämtning som en naturlig del i våra liv för ökat välmående. Medvetenhet är ett ledord som genomsyrar både coaching och stresshantering och återhämtning i True by You’s verksamheter. Att bli medveten om vad som stressar, vårt förhållningssätt till det som sker och hur vi agerar.

Boka på Boka Direkt

Self-awareness is the key to self-mastery

Gretchen Rubin

COACHING
Till mig kommer du när det är något som skaver, när du inte kan njuta av livet fullt ut. Tillsammans utforskar vi din situation, dina värderingar, din inre röst, dina önskemål och drömmar och sätter målet för vårt samarbete.
>> LÄS MER

STRESSHANTERING
Stresscoaching varvar avslappningsövningar och mindfulnessverktyg med coachande samtal, teori och reflektion. Klienten får med sig handfasta verktyg för stresshantering och återhämtning. Digitalt stressprogram till dig som vill utforska i egen takt.
>> LÄS MER

SKOGSBAD
True by You bjuder in till skogsbad i norra Stockholmsområdet. Skogsbad ger oss möjlighet att sakta in, öppna upp våra sinnen och komma naturen nära. Välkommen att bara få vara en stund.
>> LÄS MER

FÖRETAGS-
LÖSNINGAR
Skräddarsydda lösningar för företag kan inkludera workshops, föreläsningar, digitala eller fysiska program samt individuell coaching.
>> LÄS MER

Sagt om Susanna

Susanna är den person jag tror de flesta känner att de kan öppna sig för. Hon utövar aktivt lyssnande och ställer de frågor som verkligen stödjer dig när du strukturerar dina tankar och idéer. Hon har en varm och positiv attityd och är verkligen engagerad i coachning och de partnerskap hon skapar med sina kunder.

Jag har haft förmånen att få ta del av Susanna’s unika övningar som fungerat som en ventil under stressiga perioder. Susanna har en fantastisk timing, närvaro och inte minst en magisk röst. Hennes avslappningsövningar fungerar som ett botemedel mot stress, jag får mer energi och klarare tankar.

Susannas bästa egenskaper är att hon är empatisk, lyssnande, inlevelsefull instruerande, utforskande och engagerad. Min coach har visat ett genuint intresse för mig och samtidigt hållit sig till formen och innehållet på ett strukturerat sätt

Varmt välkomnande, vänlig och engagerande. Jag har känt mig mycket väl mottagen och bemött vid varje coaching. Jag har varit förväntansfull och det har varit spännande. Jag har haft ett leende på läpparna resten av dagen och en agenda att följa

Susanna är professionell, ödmjuk, bra på att lyssna och hitta konkreta verktyg för att nå målet

Stort tack, du var en riktig medmänniska och proffsig coach och anpassade dig till min situation – det betydde så mycket för mig!