Stresscoaching

Individuell stress-
hantering

Vi reagerar alla olika på stress och kan behöva olika saker för att kunna hantera vår stress på bästa sätt. Stress är en naturlig del i vår vardag, men när vi får för mycket stress och för lite återhämtning, så att kroppen inte kan fylla på i rätt mängd, reagerar kroppen. Det är inte så lätt att tolka kroppens signaler och utan verktyg är det svårt att se hur man kan göra något annorlunda. True by You erbjuder både stresscoaching samt ett digitalt interaktivt stressprogram med coaching för att kunna identifiera stressen, bryta stressmönster, skapa återhämtning och bygga nya hållbara vanor. Vi jobbar både kognitivt med förhållningssätt men även med kroppsligt.

I stresscoachingen fokuserar vi på att hitta vad som stressar just dig och hur du aktivt kan bryta stressspiralen. Vi varvar avslappningsövningar och mindfulnessverktyg med coachande samtal, teori och reflektion. Du får med dig anpassade handfasta verktyg för stresshantering och återhämtning. Att få sätta ord på sina upplevelser och få nya perspektiv och verktyg i en trygg miljö brukar vara mycket hjälpsamt. Varje person är unik och därför blir även varje coachsession unik.

För dig som tycker om att utforska i egen takt och på egen hand erbjuder vi ett digitalt stresshanteringsprogram, baserat på ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Programmet kan köpas separat men det är ofta extra hjälpsamt med några coachsessioner för att fördjupa just dina frågeställningar och ta upp saker som är relevanta för att komma vidare. Läs mer om Stressprogramet från Papilly här.

Jag har fått tillbaka välmående, självförtroende och ett liv i balans och harmoni!

Stresscoachklient

Stresscoaching

Vi börjar med att kartlägga hur din situation ser ut och beskriver målbilden. Över coachingperioden ingår:

  • Samtal med coachande förhållningssätt
  • Reflektion
  • Guidade övningar (avspänning, andning, meditation)
  • Stresskartläggning
  • Bygga nya gynnsamma vanor
  • Förståelse för hur kroppen reagerar på stress och hur du kan bryta den negativa spiralen

Områden som berörs skräddarsys i samverkan med individen och kan inkludera självmedkänsla, lyssna och förstå kroppen och sinnet, prestation, prioriteringar, värderingar etc.

Samtal sker förslagsvis varannan vecka under 3-4 månaders tid. Beräkna 55 minuter för samtalet samt tid för reflektion och eventuella övningar mellan samtalen.

Samtalen sker via zoom, telefon eller vid fysiskt möte beroende på vad som passar klienten och området bäst och kan variera mellan gångerna.

Digitalt stressprogram:
Det interaktiva stressprogrammet stärker din förmåga att hantera stress och andra utmaningar både inom ditt arbetsliv och ditt privatliv. Du får lära dig strategier för att hantera din livssituation och de tankar som skapar stress. Du tränar konkret på vad du kan göra för att förbättra din återhämtning, din förmåga att säga nej, din kommunikation och dina relationer – allt för att skapa de bästa förutsättningarna till bättre balans och kontroll i vardagen.

Programmet anpassar sig efter dina behov och situationer och är indelat i åtta moduler. Du vägleds genom övningar och verktyg där du får utforska vilka förändringar du behöver göra för att hantera utmaningar i ditt liv. Programet är till för alla, oavsett vilken stressnivå man befinner sig på och fokuserar på självledarskap.

Genom att kombinera det digitala programmet med coaching får du de allra bästa förutsättningarna för att åstadkomma varaktiga beteendeförändringar. Det ger en möjlighet att fördjupa just dina frågeställningar, få stöd och motivation längs vägen. Priset är beroende av önskad licenstid samt antal coachsamtal.

Första samtal:
Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal för att få bättre förståelse hur vi kan arbeta tillsammans och vad som passar dig.

Prisförslag:
Individuellt samtalspaket: 6*55 minuter: 4990:- (inkl. moms för privatpersoner).

Digitalt program med coaching: 6-månaderslicens + 4*30 minuter coaching: 4995:-

Samtal en gång (55 min):
950:- (inkl. moms för privatpersoner).

Friskvårdsbidrag kan användas för stresshantering. True by You är ansluten till Actiway, Wellnet och e-Passi.
Boka på bokadirekt.se

“Jag har lärt mig att det är enkelt att sätta gränser och säga nej till både egna och andras krav på mig, att jag både kan och vill hörsamma mina behov som också blir vägledande för de beslut jag fattar åt mig själv.”

Egenföretagare om stresscoaching