Stresscoaching

Individuell stress-
hantering

Stresscoaching varvar avslappningsövningar och mindfulnessverktyg med coachande samtal, teori och reflektion. Du får med sig anpassade handfasta verktyg för stresshantering och återhämtning. Områden som berörs skräddarsys i samverkan med klienten och kan inkludera: självmedkänsla, återhämtning, tid för reflektion, lära känna efter i kroppen och sinnet, andning, prestation, prioriteringar, känslor och dess betydelse, att leva efter värderingar etc.

JUST NU erbjuder True by You ett unikt paket med Papillys digitala stressprogram med parallell individuell coachning från True by You. Läs mer om erbjudandet här. Kontakta Susanna för mer information.

Lycka är inte att ha allt. Lycka är att vara nöjd med det man har

Okänd

Innehåll:

  • Samtal med coachande förhållningssätt
  • Reflektion
  • Guidade övningar (avspänning, andning, meditation)
  • Självskattningstest
  • Hemuppgifter tex. i form av läsning, guidade övningar eller reflektionsövningar, prova på nya sätt att agera

Upplägg:
Samtal sker därefter förslagsvis varje/varannan vecka. Beräkna 55 minuter för samtalet, för och eftertid samt tid för övning mellan samtalen. Samtalen sker via telefon/skype eller vid fysiskt möte beroende på vad som passar klienten och området bäst och kan variera mellan gångerna.

Pris:
Samtal en gång:
850:- (inkl. moms)

Individuellt samtalspaket om 6 gånger:
3850:- (inkl. moms)

Friskvårdsbidrag kan användas för stresshantering.

Boka gärna ett kostnadsfritt introduktionssamtal för att vi ska få möjlighet att lära känna varandra lite och se vad ett samarbete kan ge dig.

Boka på bokadirekt.se

Jag har haft förmånen att få ta del av Susanna’s unika övningar som för mig har fungerat som en ventil under stressiga perioder. Susanna har en fantastisk timing, närvaro och inte minst en magisk röst. Hennes avslappning fungerar som ett botemedel mot stress, jag får mer energi och klarare tankar.

Handledare, om avslappningsövningar