Om mig

Om mig

Som certifierad coach, stress- och avspänningspedagog sätter jag fokus på mental hälsa och vikten av att leva i enlighet med sina värderingar. Jag brinner för mötet med den enskilda individen och att locka fram kraften till insikter som leder till förändring mot ett hållbart och rikare liv. Jag vill bidra till en värld där människor tar ansvar för sina liv och skapar förbättringar för sig själva, vilket smittar av sig på andra.

När jag hade lämnat in id-kortet till min fd arbetsgivare och jag visste att jag skulle kunna vila var det som min kropp sade: “ok, nu är det min tur” och jag brakade rakt igenom

Susanna

Jag har erfarenhet från projektledning, marknadsanalys, strategiarbete och kommunikation i ett globalt företag, med högt tempo och kontinuerligt förändringsarbete. En fantastisk möjlighet men tyvärr glömde jag bort att lyssna på mig själv. Jag insåg allt för sent att jag lade för mycket energi på arbetet och andra och för lite på mig själv. Till sist gjorde jag valet att avsluta min trygga anställning och kasta mig ut.

När jag hade lämnat in id-kortet till min fd arbetsgivare och jag visste att jag skulle kunna vila var det som min kropp sade: “ok, nu är det min tur” och jag brakade rakt igenom. Jag insåg att det behövdes en lång period med återhämtning samt att jag behövde lägga den lilla energin jag hade på ett arbete som kändes betydelsefullt för mig.

Förutom min egen resa tillbaka från utmattning och mina erfarenheter av att byta karriär och börja plugga igen vid 45+ har jag även kunskaper från den senaste forskningen kring stress och återhämtning bland annat via utbildningen till Stress- och avspänningspedagog på Sverigehälsan, Mindful Self-Compassion Steg I, “The science of Happiness” från Berkeley, samt “Being a transformative presence” från Coaches Rises. Jag är även certifierad coach.

Jag engagerar mig volontärt som Storasyster i stödchatt i Tjejzonen, Sveriges största stödorganisation för tjejer, samt coachar för Wake Me Up, coaching för unga i åldern 16-22 år, för att bryta trenden med den ökade psykiska ohälsan hos unga, genom fokus på förebyggande och stärkande arbete.