Stresshantering

Koppla ner från bruset –
koppla upp dig mot dig själv

Vill du

 • Skapa lugn och ro i ditt liv, oavsett situationen runtom
 • Vara din egen bästa vän, istället för din kritiker
 • Prioritera dig själv utan att känna dig egoistisk
 • Agera och fatta beslut på ett sätt som är hjälpsamt för dig i vardagen
 • Släppa taget om tankarna som snurrar i ditt huvud och sakerna du ältar
 • Gå från upplevd kamp till flow

Hur går det till?
Det individuella programmet löper över 12 veckor, inkluderar sex sessioner och är anpassat efter dina behov. Vi varvar coachande samtal med avslappningsövningar, reflektion- och självskattningsövningar samt teori kring stress & återhämtning.

Du får med dig verktyg för stresshantering, återhämtning och självledarskap i vardagen.

Du väljer om du vill träffas i Helhetshälsans lokaler, Torsgatan 8B i Stockholm, nära T-Centralen, St Eriksplan och Odenplan eller Online, via telefon/Zoom. Möjlighet finns även till att träffas i naturen.

Är det för mig?
Stresshanteringsprogrammet är till för dig som upplever mycket stress och måsten i livet och önskar ta sig till ett liv i balans och harmoni. Programmet är för dig som vill arbeta med dig själv för att prioritera ditt inre välmående, med stöd längs vägen. Vi ser till att du tar varsamma men tydliga steg mot ditt mål.

Du kanske redan har lagt märke till stressreaktioner i kroppen och vill bryta den onda stresscykeln.

Du kanske är på väg tillbaka från en utmattning och vill behöver hjälp att vidmakthålla ett hållbart sätt att leva.

Eller så vill du styra om livet till mer av det som är viktigt på riktigt för dig.

Vanliga områden som vi arbetar med
Områdena vi arbetar kring skräddarsys i samverkan med klienten och kan inkludera:

 • Kroppens motivationssystem
 • Självmedkänsla
 • Återhämtning som passar dig
 • Kroppslig självreglering
 • Förhållningssätt kring prestation, prioriteringar, värderingar, att sätta gränser, självkritik etc.

Vi tar det bästa ur många olika discipliner för att nå ditt mål, men det handlar till sist om självledarskap för ett hållbart liv. För det behövs medvetenhet om hur du upplever situationen, verktyg och ett hjälpsamt förhållningssätt.

Vi kan bara höra och förstå kroppens signaler när bruset omkring oss tystnar

Boka ett introduktionssamtal för att lära mer om programmet och vad det kan ge dig. Vi pratar om vad du står inför och vad du behöver. Du får svaren på dina frågor så du vet om det är rätt för dig. Samtalet är kostnadsfritt och sker över telefon.

Mer om Susanna på True by You

Jag är Certifierad Coach samt Stress- och avspänningspedagog med kognitiv inriktning. Genom att använda de enkla verktygen jag har lärt mig för att ta mig tillbaka från min egen utmattning lever jag idag ett rikt liv. Nu vill jag inspirera till närvaro och medvetenhet genom att våga sakta ner och lyssna inåt, med medkänsla.

Tidigare röster

För mig blev det en helomvändning från den situation jag befann mig i inledningsvis. Jag har lärt mig att det är enkelt att sätta gränser och säga nej till både egna och andras krav på mig, att jag både kan och vill hörsamma mina behov som också blir vägledande för de beslut jag fattar åt mig själv. Jag har fått tillbaka välmående, självförtroende och ett liv i balans och harmoni!

Coachklient, Mindful Stresscoaching

Mina förväntningar överträffades! Jag upplever att jag fått ut mer än vad jag trodde var möjligt då den här resan har inneburit otroligt mycket för min personliga utveckling, inte bara att hitta nya copingstrategier för att hantera stress. 

Coachklient, Mindful Stresscoaching

Susannas unika övningar har fungerat som en ventil under stressiga perioder. Hennes avslappningsövningar fungerar som ett botemedel mot stress, jag får mer energi och klarare tankar.

Charlotte Rubertson, Coachklient
.