Temporary – Sandbox

Välkommen

Vill du göra en förändring i ditt liv? Bygga nya vanor för att nå harmoni och välmående? Välkommen hit! Vår specialitet är att integrera återhämtning som en naturlig del i våra liv för ökat välmående. Medvetenhet är ett ledord som genomsyrar både coaching och stresshantering och återhämtning i True by yous verksamheter. Att bli medveten om vad som stressar, vårt förhållningssätt till det som sker och hur vi agerar. Kontakta Susanna.Boka på Boka Direkt

Prenumerera på nyhetsbrev från True By You! Klicka här!

Self-awareness is the key to self-mastery

Gretchen Rubin

JUST NU: True by You och Papilly delar båda önskan att bekämpa stressrelaterad ohälsa. Just nu erbjuder vi ett unikt paket med Papillys digitala stressprogram med parallell individuell coachning från True by You. Läs mer här!

JUST NU: Självklart är vi flexibla och kör coaching online, via Zoom eller telefon. Eller Walk & Talk om båda parter är friska. Just nu första kostnadsfritt samtal och därefter 30% rabatt. Boka här!

COACHING
Till mig kommer du när det är något som skaver, när du inte kan njuta av livet fullt ut. Tillsammans utforskar vi din situation, dina värderingar, din inre röst, dina önskemål och drömmar och sätter målet för vårt samarbete.
>> LÄS MER

INDIVIDUELL STRESSHANTERING
Stresscoaching varvar avslappningsövningar och mindfulnessverktyg med coachande samtal, teori och reflektion. Klienten får med sig handfasta verktyg för stresshantering och återhämtning.
>> LÄS MER

WORKSHOPS
Tillsammans med samarbetspartners driver jag workshops med olika teman. Kolla in aktuella workshops här!
>> LÄS MER

PROGRAM
Stresshantering- och återhämtningsprogram i grupp både för företag och privatpersoner.
>> LÄS MER

FÖRETAGS-
LÖSNINGAR
Skräddarsydda lösningar för företag kan inkludera workshops, föreläsningar, digitala eller fysiska program samt individuell coaching.
>> LÄS MER

Sagt om Susanna

Susanna är den person jag tror de flesta känner att de kan öppna sig för. Hon utövar aktivt lyssnande och ställer de frågor som verkligen stödjer dig när du strukturerar dina tankar och idéer. Hon har en varm och positiv attityd och är verkligen engagerad i coachning och de partnerskap hon skapar med sina kunder.

Jag har fått konkreta verktyg för att nå mitt mål

Susanna är professionell, ödmjuk, bra på att lyssna och hitta konkreta verktyg för att nå målet

Jag har haft förmånen att få ta del av Susanna’s unika övningar som fungerat som en ventil under stressiga perioder. Susanna har en fantastisk timing, närvaro och inte minst en magisk röst. Hennes avslappningsövningar fungerar som ett botemedel mot stress, jag får mer energi och klarare tankar.

Stort tack, du var en riktig medmänniska och proffsig coach och anpassade dig till min situation – det betydde så mycket för mig!

Susannas bästa egenskaper är att hon är empatisk, lyssnande, inlevelsefull instruerande, utforskande och engagerad. Min coach har visat ett genuint intresse för mig och samtidigt hållit sig till formen och innehållet på ett strukturerat sätt

Varmt välkomnande, vänlig och engagerande. Jag har känt mig mycket väl mottagen och bemött vid varje coaching. Jag har varit förväntansfull och det har varit spännande. Jag har haft ett leende på läpparna resten av dagen och en agenda att följa