Boosta din sommar!

Koppla ner från bruset – koppla upp dig mot dig själv. Säkerställ att du får den sommar du behöver!

Tillsammans med en coach gör du en djupdykning i vad du behöver för att må bra just nu och säkerställer att du använder sommaren på bästa sätt för att boosta dig själv. Så att inte ledigheten försvinner. Du gör ett aktivt val hur du vill leva din sommar.

Oavsett var du kommer att befinna dig geografiskt, eller med vem du är, så finns det mycket som påverkar hur du upplever din dag.

Hur, var och när?
Vi träffas på HelhetsHälsan, Torsgatan 8B i Stockholm, om vi båda är friska, eller via Zoom. Mötet tar ca 90 minuter. Du får en hemuppgift att göra innan mötet. När du bokar väljer du om du vill ha mötet på HelhetsHälsan eller Zoom.

Kontakta Susanna för mer information eller boka din tid direkt.

Sommaren väntar inte. Är du redo att ta kommandot?

Återhämtning, glädje, äventyr, gemenskap…
Vad längtar du efter i sommar?


Sommaren står inför våra dörrar. En sommar som kanske inte blir som planerat. Vad kan du göra för att få den sommar du behöver?

  • Behöver du tid för återhämtning? Hur skapar du det? Vad är återhämtning för dig?
  • Söker du gemenskap? Vad betyder det för dig? Hur kan du skapa den känslan av gemenskap i ditt liv?
  • Önskar du mer glädje? Ja, då behöver du veta vad som gör dig glad. Vilka aktiviteter, människor behöver du vara med? Hur pratar du med dig själv?

Istället för att sitta och vänta och önska kan vi, när vi är medvetna om vad vi vill, ge oss de bästa förutsättningarna för att nå dit och agera efter medvetna beslut. För att skapa det vi söker.

Inför sommaren erbjuder True by You ett längre coachande samtal med fokus på att boosta just din sommar, så att du får ut som mest av den, så som din situation är just nu.

Vi fokuserar på acceptans, medvetenhet och dina behov för att skapa de bästa möjligheterna. Acceptans för hur det ser ut just nu. Medvetenhet om vad du längtar efter och behöver. Motivation för att agera och ta dig dit.

Närvaro

Acceptans

Motivation

Det är din tid nu!

Jag upplever att jag fått ut mer än vad jag trodde var möjligt då den här resan har inneburit otroligt mycket för min personliga utveckling.

Coachklient

Stort tack, du var en riktig medmänniska och proffsig coach och anpassade dig till min situation – det betydde så mycket för mig!

Coachklient

Susanna är professionell, ödmjuk, bra på att lyssna och hitta konkreta verktyg för att nå målet!

Coachklient

Låt härtat leda dig hem


Hej, det är jag som är Susanna på True by You.

Det tog mig många år innan jag vågade lyssna på mitt hjärta och följa det i handling. Efter 20 år som analytiker, affärsplanerare och projektledare i telekombranschen visste jag att jag var på fel plats. Och trots att jag länge vetat att det fanns en annan uppgift för mig i livet vågade inte trygghetsnarkomanen släppa taget. Till slut tog jag tjuren vid hornen och sade upp mig. Jag visste att jag behövde få lugn och ro i huvudet så att jag kunde sortera mina tankar och fokusera på vad jag ville.

Men att det behövdes så mycket tid att återhämta mig var jag inte införstådd i. När jag lämnade in datorn och id-kortet till arbetsplatsen bestämde min kropp att det fick vara nog. Jag hade kämpat på i alldeles för många år utan att lyssna på och ge mig vad jag behövde för att fylla på med mitt bränsle. Jag fick lära mig att lyssna på kroppen, magkänslan och förstå hur mitt stresssystem fungerar och hur jag skapar återhämtning. Det blev viktigt att kunna prioritera och lägga den lilla energin jag hade på något som känns värdefullt för mig. Något som hjälper mig framåt. Om jag mår bra kan jag vara en bra mamma, partner, vän, medmänniska och företagare.

Den insikten har tagit mig dit jag är idag. Jag brinner för att visa dessa enkla, men kraftfulla, verktyg och vilken skillnad det kan göra för livskvalitén. Mitt syfte är inte att människor ska behöva göra stora ändringar i livet eller pusha någon stenhårt för att nå ett satt mål. Snarare att med små steg och i närvaro skapa ett harmoniskt liv. I balans. Och i kärlek till sig själva. Och det första steget är att våga stanna upp och känna efter.

Förutom min egen resa tillbaka från utmattning och mina erfarenheter kring att byta karriär och börja studera igen vid 45+ är jag Certifierad coach (ICF ACC) samt Stress- och avspänningspedagog med kognitiv inriktning. Jag hämtar inspiration från den senaste forskningen och lärdomar och kraft från naturen. Närvaro, självmedkänsla och acceptans är centrala begrepp i min praktik.

~Låt hjärtat leda dig hem~