Harmoni och balans i naturen

Koppla ner från bruset –
koppla upp dig mot dig själv

Vill du:

  • Få in mer lugn i din vardag?
  • Prioritera dig själv & ditt välmående?
  • Utforska vad du mår bra av?
  • Ge dig själv en bra start på hösten?

I så fall är du varmt välkommen!

Vi träffas i en liten grupp i Ursviksskogen på temat hur du kan återhämta dig och stärka ditt välmående på bästa sätt. Praktiska verktyg och förhållningssätt blandas med stärkande rörelser, avspänning, naturens stillhet och reflektioner kring ett hållbart liv. Motivation för att agera och ta dig dit.

Hur, var och när?
Samling vid spårstarten, Ursviks motionsgård i Sundbyberg. Gemensam promenad till dagens naturplats.

Lördagar 9.00-10:30
Datum: 22/8, 29/9, 5/9 samt 12/9.
Pris: 250:-/träff
Pris: 950:- för fyra tillfällen
Anmäl ditt deltagande senast onsdagen innan träff.

Kontakta Susanna för mer information/bokning eller boka din plats direkt.

Vi kan bara höra och förstå kroppens signaler när bruset omkring oss tystnar

Detta är för dig som vill investera i dig själv och och prioritera ditt välmående. Du som vill starta helgen med lugn egentid. Kom som du är. Inga förkunskaper eller prestation behövs. En plats där du bara får vara, i lugn och harmoni. Vi tankar naturens lugnande kraft. Reflekterar vad vi behöver i vårt liv. Rör kroppen på ett skonsamt sätt.

Det finns gott om vetenskapliga studier som visar att naturen har lugnande, stärkande och läkande effekter. Förutom egentid i skogen får du med dig praktiska verktyg kring återhämtning, mjuka rörelseövningar och självinsikt kring vad som är viktigt på riktigt för just dig. En nyckel är att komma i kontakt med din kropp och förstå vad du behöver.

När hjärnan spontant tar in intrycken från naturen får vi återhämtning och stressreducering

Vi som håller i träffarna är Diana Hegland från Springa Tillsammans och Susanna Bävertoft från True by You. Vi båda använder naturen för att hitta styrka och få lugn i vardagen.

Diana är Personlig tränare med fokus på människor, medelålders och uppåt i åldrarna, som vill komma igång med sin fysiska träning på ett skonsamt och hållbart sätt.


Susanna är Certifierad Coach och Stresspedagog med fokus på inre välmående och återhämtning.

Vårt mål med träffarna är att guida till lugn och harmoni samt inspirera till att ta hand om oss själva på bästa sätt, både fysiskt och mentalt.

Vill du veta mer om oss och våra verksamheter, se mer på Springa Tillsammans samt True by You.

Tidigare röster

Susannas unika övningar har fungerat som en ventil under stressiga perioder. Hennes avslappningsövningar fungerar som ett botemedel mot stress, jag får mer energi och klarare tankar.

Charlotte Rubertson, Coachklient

Mycket bra och genomtänkt upplägg. Susanna är närvarande och engagerad som utbildare. Hennes totala närvaro och lugn bidrar även till ett lärande mellan deltagarna.

Workshopdeltagare, “Tack 2019 – Hej 2020”

Välkommen!

Susanna & Diana
.