Workshop: Tack 2019 & Hej 2020

Workshop: Tack 2019 & Hej 2020

Vad hände egentligen under 2019, vad har du fått med dig, vad har du kvar att avsluta? Vilka lärdomar vill du ta med till nästa år och vad är det du vill ändra på för att optimera ditt allra bästa Du!

Vi erbjuder Dig som vill ha mer utav livet, två halvdagar där vi på ett lekfullt, insiktsfullt och kärleksfullt sätt kommer att reflektera över året som gått och blicka framåt med fokus på Dig. Vi kommer att varva övningar som ger dig närvaro och glädje. Det kommer att bli diskussioner och tid för reflektion, hela tiden med fokus på Dig både enskilt och i grupp.

På workshop 1 gör Du ett personligt bokslut för att se Din utveckling under året och få insikt kring vad som har varit bra och vad Du vill ha mer av under kommande år. På workshop 2 kick-startar vi året med insikterna från 2019 och sätter intentionerna för 2020 baserat på Dina mål, drömmar och värderingar. När Du går därifrån ska Du ha kraft och inspiration att handla i enlighet med det som är viktigt för just Dig, här och nu.

14 december och 11 januari på Saltmätargatan 5 i Stockholm. Kl. 9.30-13.30. Priset för båda dagarna är 790 kr, fika ingår. Anmälan är bindande när du får din plats bekräftad, du kan dock överlämna din plats. Antalet platser är begränsade så vänta inte!

För anmälan och frågor är du välkommen att maila på:

tackhej2020@gmail.com

Din resa börjar när du anmäler dig. Vi ses!
Susanna Bävertoft, coach, stress- & avspänningspedagog och Claudia Zeitoun, coach